☏ 0543-470045 (overdag) 📱 06-83333971 | 06-22452407 ✉ jan@wassinktewinkel.nl | peter@wassinktewinkel.nl

Particulieren

Wilt u een woning kopen in Aalten, Winterswijk of omliggende plaatsten? Dan heeft u hiervoor mogelijk/waarschijnlijk een hypotheek nodig. Indien u op zoek bent naar de gegarandeerd laagste hypotheekrente, lage advieskosten en een no nonsens benadering dan bent u bij ons aan juiste adres.

Wij bieden u altijd de laagste hypotheekrente omdat wij samenwerken met bijna alle geldverstrekkers in Nederland en soms zelfs daarbuiten. Wij kijken wat voor u het meest gunstig is qua rentetarief én voorwaarden en regelen uw financiering van het eerste (gratis) gesprek tot uw bezoek bij de notaris.

Bent u starter, oversluiter of doorstromer op de hypothekenmarkt in Aalten of Winterswijk óf elders in Nederland, want wij rijden overal naar toe, indien nodig? Wij hebben altijd de perfecte hypotheek voor u.
Hiernaast kunnen wij, in overleg, komen tot een goedkope taxatie en notaris waardoor u extra bespaart op uw hypotheeklasten. Het heeft bewezen voordelen om ons, als plaatselijke hypotheekadviseur in Aalten en Winterswijk, in te schakelen.

Als oversluiter van uw hypotheek kan het voor u interessant zijn om eens een (gratis) afspraak te maken om te kijken of er voor u voordelen te behalen zijn. Veel mensen houden vast aan hun bestaande hypotheekaanbieder omdat ze opzien tegen alle administratieve toestanden en kosten. Het kan u echter duizenden euro’s voordelen opleveren en dan is het zeker de moeite van onderzoeken waard. Hierbij verplicht u tot niets; is het niet lonend dan zullen wij dat eerlijk aangeven.

Bereken hier uw maximale hypotheek.

Sluit Menu