☏ 0543-470045 (overdag) 📱 06-83333971 | 06-22452407 ✉ jan@wassinktewinkel.nl | peter@wassinktewinkel.nl

Hypotheken Wassink en te Winkel

 

Het afsluiten van een nieuwe hypotheek is één van de belangrijke gebeurtenis in uw leven, waarbij u zich goed moet laten adviseren voordat u een keuze maakt.

Wij regelen het hele financieringstraject vanaf het 1e gesprek tot aan de notaris en hierna eventueel nog de maandelijkse belastingteruggave. Ook een vaak noodzakelijke overlijdensrisicoverzekering en/of maandlastenverzekering bij arbeidsongeschiktheid regelen wij voor u. Deze risico’s kunnen zeer groot zijn en dienen goed beoordeeld en besproken te worden; wij vinden een hypotheek via internet (tegen een lagere prijs) waarbij hiervoor geen of weinig aandacht is vaak onverantwoord.

Wanneer u zich kunt vinden in ons advies dan vinden wij voor u de beste en goedkoopste geldverstrekker. Dit kan een bank zijn maar ook een verzekeraar of pensioenfonds.

Het maakt verschil of u al een woning bezit of dat u voor het eerst een woning koopt. Voor u als woningbezitter kunnen er andere regels gelden met specifieke fiscale voordelen. Bijvoorbeeld een bestaande spaar- of beleggingshypotheek vraagt vaak om deskundig advies vanwege het fiscale karakter van deze producten.

Ook kan het voordelig zijn om uw huidige hypotheek met hogere rente over te sluiten naar een geldverstrekker met een (veel) lagere rente. Wij zoeken het graag voor u uit óf u voordeel kunt behalen ondanks het maken van extra kosten. Door de huidige lage rente kunt u zich verzekeren tegen een hele lage rente voor een hele lange tijd en een stuk onzekerheid weghalen. Zeker de moeite van het onderzoeken waard!

Lees hier meer over de verschillende hypotheekvormen.

Hoe kunnen wij u helpen ?

✔ Afspraak maken

Omdat wij begrijpen dat u snel wilt weten wat uw mogelijkheden zijn, kunt u altijd binnen twee dagen bij ons terecht voor een afspraak.

✔ Hypotheek berekenen

Bereken hier uw maximale hypotheek en bekijk bijvoorbeeld of oversluiten van uw hypotheek aantrekkelijk kan zijn.

✔ Hypotheekrente

Omdat wij begrijpen dat u snel wilt weten wat uw mogelijkheden zijn, kunt u altijd binnen twee dagen bij ons terecht voor een afspraak.

Adressen:

  • Haartsestraat 26 , 7121 CX, Aalten
  • Industrieweg 13 II , 7102 DX, Winterswijk

Wassink en te Winkel

T: 0543-470045 (overdag)
M: 06-83333971 | 06-22452407

E: jan@wassinktewinkel.nl | peter@wassinktewinkel.nl

Sluit Menu