☏ 0543-470045 (overdag) 📱 06-83333971 | 06-22452407 ✉ jan@wassinktewinkel.nl | peter@wassinktewinkel.nl

Ondernemers

Peter heeft ruime werkervaring in het adviseren van zakelijke financieringen.
Dit in de regio Achterhoek en dan met name Winterswijk, Aalten, Groenlo en samen met Jan is hij gestart in het pittoreske Bredevoort.

Met name voor wat grotere, complexere ondernemersvragen is het voor de gemiddelde hypotheekadviseur toch lastiger om een juist inkomen vast te stellen en over de totale mogelijkheden (privé alsook zakelijk) te adviseren. Plannen welke niet haalbaar leken te zijn, blijken toch haalbaar door een betere combinatie te maken tussen zakelijke en particuliere financiering.

Het is een groot voordeel dat wij u zowel met uw zakelijke financiering kunnen helpen en daarnaast ook met uw hypotheek.
Een ondernemer sluit zijn of haar hypotheek voor de privé woning vaak bij de bank waar ook de zakelijke financiering loopt. Dit is veelal niet de beste keus. Renteverschillen zijn soms zeer groot en elke maand meer betalen is gewoon niet nodig.

Ook startende bedrijven welke nog géén 3 jaar historie hebben kunnen wij aan een passende hypotheek helpen.
Met een aanvullende toelichting overtuigen wij vaak de financier van uw hypotheekaanvraag.
Wij investeren hierbij de nodige tijd maar dat verdient u dubbel en dwars terug door het lage tarief. De kans op goedkeuring wordt door een goede toelichting/rapportage duidelijk verbeterd en wij mogen dan ook trots zijn op zeer hoge slagingspercentages!

Met betrekking tot de privé-hypotheek is er alle ruimte om eens een second-opinion of een andere hypotheekofferte op te vragen dan van uw “huisbank”.
In de beoordeling nemen we ook “Hypotheken van Duitse banken” mee; deze kunnen zeer concurrerend zijn.
Bent u ondernemer en op zoek naar een hypotheekadviseur met ervaring in zakelijk financieren in Winterswijk, Aalten, Bredevoort of zelfs landelijk dan zijn wij de juiste adviseur voor u.
Een eerste gesprek is altijd gratis en wij komen graag bij u op het bedrijf.

Bij Duitse banken kunnen wij in de provincies Gelderland en Overijssel ook verhuurd / nog te verhuren onroerend goed onderbrengen. Dit was een lange tijd onmogelijk bij Nederlandse banken en kan nog steeds lastig/onmogelijk/duur zijn. Kijk voor nadere informatie over commercieel vastgoed eens op:
info commercieel vastgoed
Uiteraard bent u ook altijd welkom op ons kantoor aan de Industrieweg 13-II in Winterswijk of aan de Haartsestraat 26 in Aalten.

Nieuwsgierig naar de laagste hypotheekrentes: nem contact met ons op!

Sluit Menu